Her kommer et uddrag af ugens sportshistorier bragt på AVISEN, der omhandler historien om kvindelige sejlere, som skal deltage i match racing i Middelfart. Læs blandt andet også om fodboldlandsholdets skuffelse mod Slovenien.

Britisk sejlerhold oplever Middelfarts gæstfrihed før Verdensmesterskaberne

Denne artikel handler om det britiske match racing-hold, der skal deltage i Women’s Match Racing-verdensmesterskabet fra den 2. til den 6. juli. Holdet, bestående af fem kvindelige sejlere i alderen 24-25 år, er begejstret for deres kommende deltagelse i mesterskabet, som er et betydeligt mødested for eliten inden for kvindesejlads. De har mødt udfordringer med at finde overkommelig indkvartering i Middelfart, men takket være hjælp fra lokale, som reagerede på holdets opslag på Facebook, har de nu sikret indkvartering nær sejlklubben. Holdets medlemmer udtrykker deres taknemmelighed over for Middelfarts gæstfrihed og glæder sig til at konkurrere i mesterskabet.

Emma Norsgaard og Kasper Asgreen dominerer ved DM i enkeltstart

Denne artikel handler om de danske enkeltstartsryttere Emma Norsgaard og Kasper Asgreen, der begge sejrede ved DM i enkeltstart i Aalborg. På kvindesiden leverede Emma Norsgaard den hurtigste tid på 34 minutter og 23 sekunder på den 26,3 kilometer lange rute, og kan nu for tredje år i træk kalde sig Danmarks tempodronning. Hun udtrykte sin glæde over sejren og den danske sommer, efter at være vendt tilbage fra en højdetræningslejr med dårligt vejr.

På herrernes side vandt Kasper Asgreen med en tid på 45 minutter og 42 sekunder på den 39,6 kilometer lange strækning, hvilket betyder, at han nu for fjerde gang i sin karriere kan bære dannebrogstrikoten som Danmarks mester i enkeltstart. Han udtrykte sin glæde over at køre i Aalborg, en by hvor han tidligere har boet og trænet.

Uno-X Pro Cycling Team annoncerer ryttere til deres første Tour de France

Uno-X Pro Cycling Team har annonceret deres hold til det prestigefyldte Tour de France løb. Holdet, som er domineret af norske ryttere, inkluderer også to danske ryttere, Jonas Gregaard og Anthon Charmig. Begge vil repræsentere Uno-X i deres første Tour de France, og dermed mærke spændingen på de franske landeveje.

Holdets største stjerne, Alexander Kristoff, kendt for sin hurtighed i feltet, er også med på holdet. Han anses som en af de bedste chancer for at opnå en etapesejr på de flade etaper. Den fulde holdopstilling for Uno-X Pro Cycling Teams til Tour de France inkluderer også Tobias Johannesen, Rasmus Tiller, Torstein Træen, Søren Wærenskjold, og Jonas Abrahamsen.

Skuffende uafgjort for Danmark i EM-kvalifikation mod Slovenien

Det danske fodboldlandshold skuffede i deres EM-kvalifikationskamp mod Slovenien, hvor de kun formåede at få et uafgjort resultat på 1-1. Selvom landstræner Kasper Hjulmand gjorde ændringer i startopstillingen, kunne Danmark ikke få deres spil til at fungere optimalt.

Det danske hold fik ikke det forventede resultat mod Slovenien, og det er et hårdt slag, da Kasakhstan vandt deres kamp og nu har overhalet Danmark i gruppen. Dette efterlader Danmark to point efter både Finland og Kasakhstan. Med kun to pladser i gruppen, der giver adgang til EM, er presset nu massivt på det danske hold.

Kristoffer Johannsen skifter Næsby ud med Middelfart som ny cheftræner

Middelfart Boldklub kan med glæde præsentere Kristoffer Johannsen som deres nye cheftræner. Den tidligere Næsby-træner har underskrevet en to-årig kontrakt med klubben. Johannsen bringer en solid erfaring fra fodboldverdenen, både som tidligere spiller og træner.

Kristoffer Johannsen glæder sig til udfordringen og mener, at Middelfart Boldklub er det perfekte sted for hans næste skridt som træner. Han har en klar intention om at bygge videre på det eksisterende fundament i klubben og fortsætte den positive udvikling, som holdet har oplevet i den seneste sæson.

Kristoffer Johannsen træder officielt til den 11. juli, hvor forberedelserne til 2. division begynder.