En virksomhedsejer på Platinvej i Kolding opdagede søndag aften en mistænkelig minigraver parkeret uden for sin virksomhed. Minigraveren, en Crash-14D, har en værdi på omkring 250.000 kroner. Virksomhedsejeren sikrede minigraveren på sin grund og undersøgte, om den var stjålet.

Omkring kl. 19:30 bemærkede virksomhedsejeren minigraveren, og senere samme aften, kl. 22:18, så han en VW Transporter køre rundt i området og holde øje med minigraveren. Han mistænkte, at det var de personer, der havde efterladt minigraveren, og kontaktede politiet.

Politiet rykkede ud og standsede VW Transporteren, hvor de fandt to mænd på henholdsvis 25 og 35 år. I bilen fandt politiet nøglen til minigraveren, hvorefter de anholdt begge mænd. En tredje mand, 33 år, blev også anholdt i forbindelse med sagen.

De tre mænd forventes at blive fremstillet i grundlovsforhør senere og mistænkes for at stå bag flere tyverier af minigravere. Politiet efterforsker nu sagen og arbejder på at opklare, om der er yderligere sammenhænge mellem de anholdte og lignende tyverier.