En langsom kæde-reaktion involverede tre biler i et færdselsuheld på Sønderjyske motorvej i nordgående retning i går omkring klokken 17:09. Uheldet skete i den 2. vognbane og involverede en udenlandsk 50-årig kvinde, en 45-årig mand og en 19-årig mand, begge ikke fra lokalområdet.

Ifølge politiets rapport påkørte de tre biler hinanden med lav hastighed, hvilket begrænsede skaderne på både køretøjer og personer. Årsagen til uheldet er endnu ikke fastlagt, men politiet arbejder på at afklare omstændighederne og afhøre de involverede parter.

Trafikken på motorvejen blev kortvarigt påvirket, men politi og redningspersonale arbejdede hurtigt for at rydde op efter uheldet og genåbne vognbanen. Der var ingen alvorlige personskader som følge af sammenstødet.

Det fremgår af politiets rapport, at den 50-årige udenlandske kvinde, den 45-årige mand og den 19-årige mand alle samarbejdede med myndighederne under hele hændelsen. Den præcise årsag til uheldet vil blive undersøgt nærmere for at afgøre, om der er behov for yderligere foranstaltninger eller eventuelle retslige skridt.