I forbindelse med en sag har Sydøstjyllands Politi beslaglagt flere særlige ejendele. De formodes at være stjålet i forbindelse med indbrud i et eller flere private hjem.

Sydøstjyllands Politi leder efter ejeren eller ejerne til flere personlige ejendele, der er blevet beslaglagt i Horsens. Politiet har en formodning om, at tingene er stjålet i forbindelse med et eller flere indbrud.

Det drejer sig om:

  • Julebestik fra 1953 og 1957
  • Stor sølvske på cirka 35 centimeter, der har indgraveret initialerne ”A.J.D” og ”15.11.1919.”
  • Brocher med diverse motiver
  • Sølvarmbånd fra Casino Copenhagen
  • Pyntegenstande


– Selvom bestikket og smykkerne er blevet beslaglagt i Horsens, kan ejendelene være blevet stjålet ved indbrud i andre dele af landet. Vi håber, at offentligheden kan hjælpe os med at finde frem til ejeren eller ejerne, så ejendelene kan komme tilbage til deres retmæssige ejer, siger vicepolitiinspektør Lars Peter Madsen fra Sydøstjyllands Politi.

Hvis du ved, hvem ejendelene tilhører, kan du bede vedkommende kontakt politiet eller selv ringe til os på telefon 1-1-4.

Idet effekterne vedrører en igangværende sag, kan politiet af hensyn til efterforskningen ikke bidrage med flere oplysninger om sagen på nuværende tidspunkt.