I en nervepirrende og tæt kamp mellem KIF og SønderjyskE i Herreligaen, var det sidstnævnte hold, der formåede at vise styrke i de afgørende minutter, og sikrede en 29-27 sejr.

Kampen startede med begge hold i angrebslyst. Allerede efter 7 minutter var stillingen 5-3 i KIF’s favør, takket være et velplaceret mål fra Bjarke Christensen. KIF syntes at have kontrollen, men problemerne begyndte at vise sig. Med stillingen 9-8 i det 19. minut blev KIF nødt til at tage en timeout, da de havde haft svært ved at omsætte deres chancer til mål.

SønderjyskE udnyttede denne svaghed og begyndte at kæmpe sig tilbage i kampen. I det 28. minut udlignede Sebastian Augustinussen til 12-12, men KIF’s Oliver Norlyk sikrede, at hans hold kunne gå til pause med en smal 13-12 føring.

I begyndelsen af anden halvleg formåede KIF at øge føringen til 16-13. Men SønderjyskE var ikke klar til at give op. De kæmpede stædigt og formåede at holde trit, således at stillingen var 20-19 til KIF i det 45. minut.

Derefter skete det næsten utænkelige. SønderjyskEs Andreas Lang udlignede til 23-23 i det 52. minut, hvilket satte scenen for en hæsblæsende afslutning. SønderjyskE trak fra og gik op 27-24 i det 58. minut. KIF havde ikke svaret og kampen endte 29-27 til SønderjyskE.

Med denne sejr er SønderjyskE nu noteret for tre point i Herreligaen, mens KIF fortsat kun har et enkelt point efter de første tre kampe.