DMI har udsendt en advarsel om risiko for tæt rimtåge eller tåge i dele af Danmark, specifikt i det nordlige Jylland. Denne advarsel er særligt relevant fra solnedgang og indtil torsdag formiddag. I denne periode forventes sigtbarheden at være under 100 meter, hvilket indikerer meget tæt tåge.

Denne forringelse af sigtbarheden skyldes en indstrømning af lunere og mere fugtig luft fra vestlige retninger. Denne luftmasse bidrager til dannelsen af dis, rimtåge og tåge over store dele af landet.

DMI’s risikoadvarsel for tæt rimtåge eller tåge gælder fra solnedgang til torsdag kl. 10. Efter dette tidspunkt forventes der stadig forekomster af rimtåge eller tåge mange steder, men med forbedrede sigtbarheder på over 100 meter.

Borgerne, specielt i det nordlige Jylland, opfordres til at udvise forsigtighed, især under kørsel, da de lave sigtbarheder kan forårsage trafikale udfordringer. Det anbefales at følge de seneste vejrmeldinger og opdateringer fra DMI for at være forberedt på de aktuelle vejrforhold.