En nedrevet køreledning mellem Nyborg og Odense har skabt betydelige forstyrrelser i togtrafikken, medførende længere rejsetider og aflysninger på flere ruter. DSB informerer om, at kun ét spor er tilgængeligt over en længere strækning, hvilket forventes at vare hele torsdagen.

Blandt de væsentligste ændringer er aflysningen af flere InterCity tog. De berørte tog inkluderer InterCity togene mellem Odense og Københavns Lufthavn, som har afgang fra Odense i minuttal ’34 og fra Københavns Lufthavn i minuttal ’40. Disse tog vil være aflyst mellem Odense og Slagelse i begge retninger. Ligeledes vil InterCityLyn+ togene, der afgår fra Aarhus H i minuttal ’55 og fra Københavns Lufthavn i minuttal ’56, være fuldstændig aflyst.

Situationen påvirker også InterCity togene mellem Esbjerg og Østerport. Disse tog vil være aflyste fra Esbjerg klokken 07.27 til og med 11.27, og fra Østerport fra klokken 11.18 til og med 13.18. Som en midlertidig foranstaltning vil InterCitytogene standse i Langeskov i det tidsrum, hvor togene mellem Esbjerg og Østerport er aflyst.

DSB oplyser, at de arbejder på at opdatere Rejseplanen med disse ændringer for at hjælpe passagererne med at planlægge deres rejser.