En sky af tvivl hænger over Vejle Boldklub, idet en potentielt banebrydende aftale om salg af klubben til den tysk-tyrkiske forretningsmand Cagdas Senyürek er kommet under kritisk undersøgelse. Det skriver BT

Senyürek, der har gjort sig bemærket i erhvervslivet og især i forbindelse med hans angivelige lange karriere hos Deutsche Bank, står nu i centrum for kontroverser. Der er rejst spørgsmål ved hans påstande om en fortid som ‘Head of Operations’ i Deutsche Banks afdeling i Hongkong, en position han hævder at have haft i syv år.

Disse påstande har dog skabt forvirring og skepsis, da Deutsche Bank kategorisk afviser kendskab til Senyüreks ansættelse i denne rolle. Ingen optegnelser understøtter hans påståede historie hos bankgiganten, hvilket rejser alvorlige spørgsmål om hans baggrund.

Yderligere foruroligende er de manglende beviser for Senyüreks akademiske meritter. Han hævder at have en Ph.D. fra Universitetet i Kiel og at have arbejdet som professor, påstande som universitetet ikke kan bekræfte. Efter henvendelser fra medierne er hans profil også blevet fjernet fra uddannelseshjemmesiden Apex ED.

Senyürek har reageret på disse anklager, og har truet med retslige skridt mod BT, der udfordrer hans fortælling.

– I printer de falske nyheder, og efterfølgende vil jeg fremlægge alle dokumenterne, som vil vise, at I tager fejl. Efterfølgende vil jeg sagsøge jeres avis for at ødelægge mit ry, skriver han til mediet.

Vejle Boldklub har overfor B.T. ikke ønsket at kommentere på mediets oplysninger.