Aalborg Håndbold bekræfter på deres hjemmeside, at stjernespilleren Mikkel Hansen, der blev sygemeldt med stress-symptomer i februar, ikke vil vende tilbage til spil i denne sæson, men han er på vej tilbage. Næste gang Aalborg skal i aktion er mod Fredericia HK i semifinalen.

Efter at have konsulteret de faglige eksperter, som Hansen har benyttet i løbet af de seneste måneder, er det besluttet, at han stille og roligt vil påbegynde sin genoptræning, både individuelt og sammen med sine holdkammerater i den kommende periode. Det er essentielt for Hansen, at det bliver en gradvis tilbagevenden og optrapning af træningen.

– Jeg har været gennem en hård mental periode, hvor jeg heldigvis har haft en fantastisk opbakning fra min familie, venner, faglige eksperter og arbejdsgiver. Nu er jeg et sted, hvor jeg igen har energi og overskud til at kunne fokusere på at komme tilbage til den sport, som jeg elsker, siger Mikkel Hansen.

– Med den positive udvikling i Mikkels helbred håber vi, at han vil være klar til at deltage i træningen med resten af spillertruppen, når vi starter forberedelserne til den nye sæson i slutningen af juli måned. Dog kan vi på nuværende tidspunkt ikke være konkrete i forhold til hvornår han kan gøre comeback i kamp, siger Aalborg Håndbolds direktør, Jan Larsen.

Der er ingen yderligere information om Mikkel Hansens situation på nuværende tidspunkt. Aalborg Håndbold har bedt medier og andre om at respektere hans og familiens privatliv og undlade at kontakte dem.

Mikkel Hansen har hidtil bidraget med 169 scoringer i 30 kampe for Aalborg Håndbold. Hans fravær vil utvivlsomt være et betydeligt tab for holdet i resten af sæsonen, men hans helbred og velvære er af største prioritet.