Middelfart Boldklub kunne ikke matche FC Roskilde, som sejrede med 3-1.

Middelfart Boldklub indledte forårssæsonen i 2. division med en udebanekamp mod FC Roskilde, der inden kampen indtog andenpladsen i rækken.

Kampen bød på flere nye ansigter i Middelfarts startopstilling, hvor blandt andre Benjamin Zjajo gjorde comeback, og nyankomne Simon Trier samt Mads Hansen fik en plads fra start. Trier erstattede den ellers stabile Marcus Mlynikowski, som dog kom i spil tidligt i kampen efter Thomas Viggers måtte udgå med en skade.

Det var dog først i anden halvleg, at målene begyndte at komme. Roni Arabaci bragte FC Roskilde foran 1-0 efter 53 minutters spil, men Middelfarts Malthe Boesen udlignede hurtigt kun to minutter senere. Kampen bød på yderligere drama, da Mads Skøtt og Arabaci igen fandt nettet for Roskilde, hvilket bragte hjemmeholdet foran 3-1.

Til trods for offensive indskiftninger og forsøg på comeback lykkedes det ikke for Middelfart at reducere Roskildes føring, og kampen endte med en 3-1 sejr til FC Roskilde. Dette resultat efterlader Middelfart syv point efter Roskilde, der sidder på den eftertragtede andenplads, som giver adgang til oprykning.

Middelfart har nu en udfordring foran sig, hvis de skal indhente Roskilde og kæmpe sig tilbage i oprykningskampen. Deres næste mulighed for at hente point kommer allerede på lørdag, hvor de igen skal spille ude, denne gang mod Brabrand.