Jens-Peter Riis Jensen valgte ikke at genopstille til klubbestyrelsen for GF TrekantOmrådet – det stod klart til den årlige generalforsamling, der blev holdt den 12. april. Bestyrelsen konstituerede sig efterfølgende med Mads Kjær Jensen som ny formand.

Mads Kjær Jensen afløser Jens-Peter Riis Jensen på formandsposten hos GF TrekantOmrådet. Jens-Peter Riis Jensen sætter her ord på sin afgang.

– Hvornår er det rette tid at stoppe? Jeg er GF’er helt ind i hjertet, så selvfølgelig er det svært at sige farvel, men beslutningen traf jeg for et stykke tid siden. Jeg har rundet de 70 år og har snart været bestyrelsesformand i 13 år. Så jeg mener, at jeg med sindsro kan sige, at jeg har ”aftjent min værnepligt” som GF’er. Nu er det tid til at lade nye kræfter komme til – til gavn for medlemmerne, siger han.

Mads Kjær Jensen glæder sig over valget, og han ser frem til at komme i gang med arbejdet.

– Jeg ved, at det er en tung arv at løfte efter den mangeårige formand Jens-Peter, men jeg er klar til at gå til opgaven. GF TrekantOmrådet er inde i en rivende udvikling med en stor medlemstilgang, og jeg glæder mig til at være med til at fortsætte det arbejde, siger han.

Den lokale klub er inde i en positiv udvikling

Jens-Peter Riis Jensen ønsker den nye formand tillykke med posten og god vind – og han glæder sig samtidig over, at han afleverer formandsposten på et tidspunkt, hvor GF TrekantOmrådet er inde i en positiv udvikling.

– Jeg er sikker på, at Mads er den rette mand til at fastholde den positive udvikling og den store branding-værdi, vi har fået skabt i vores tegningsområde, slutter han.

GF TrekantOmrådet gennemførte i 2022 en historisk udvidelse med et kontor i Kolding. Dermed er den lokale forsikringsklub nu et trekløver med rådgivere i Fredericia, Billund og Kolding.