Den 17. maj vil Nikolaj Jacobsen, landstræner for det danske herrelandshold i håndbold og tidligere professionel håndboldspiller, gæste Fredericia. Kl. 19.00 vil han give et foredrag i Erritsø Idrætscenter, arrangeret af Lecture.dk. Nikolaj Jacobsen er en højt respekteret træner, der har ført det danske herrelandshold til utallige triumfer, og hans foredrag er spækket med underholdende anekdoter, refleksioner om ledelse og karriere.

Nikolaj Jacobsen har siden 2017 været landstræner for det danske herrelandshold i håndbold, og under hans ledelse har holdet vundet VM-guld i både 2019 og 2021 samt OL-sølv i 2021. Han blev også kåret som verdens bedste mandlige håndboldtræner af IHF i 2019. I sin tid som professionel spiller repræsenterede han både GOG og THW Kiel samt det danske landshold og holder stadig rekorden for flest scoringer i en enkelt kamp med 15 mål mod Grækenland i 1998.

Foredraget med Nikolaj Jacobsen vil give publikum et unikt indblik i maskineriet bag et af historiens mest populære håndboldlandshold. Han vil dele underholdende anekdoter fra sin lange karriere som professionel spiller og træner, samt give tankevækkende input om ledelse af atleter og high-performance.

Jacobsens imponerende karriere strækker sig over mange år, fra hans tid som spiller i GOG og THW Kiel til hans succes som træner for Aalborg Håndbold og den tyske storklub Rhein-Neckar Löwen. Som træner har han vundet utallige titler og har ført det danske herrelandshold til flere VM-guldmedaljer og OL-sølvmedalje.

DK: 20210706, Helsingør, Danmark: Herre A-Landsholdet, Dansk Håndbold Forbund, DHF. Nikolaj Jacobsen Foto: Lars Møller UK: 20210706, Elsinore, Denmark: Herre A-Landsholdet, Dansk Håndbold Forbund, DHF. Photo: Lars Moeller

Denne aften i Erritsø Idrætscenter er en enestående mulighed for at opleve en af håndboldens største profiler fortælle om sine erfaringer og refleksioner fra en lang og succesrig karriere. Det er en aften, der vil inspirere og underholde, uanset om man er håndboldentusiast eller blot interesseret i ledelse og personlig udvikling.

Arrangørerne fra Lecture.dk ser frem til at byde Nikolaj Jacobsen velkommen og give publikum i Fredericia en uforglemmelig aften med et af Danmarks mest respekterede idrætsnavne. Så sæt kryds i kalenderen den 17. maj kl. 19.00 og kom til Erritsø Idrætscenter for at opleve et spændende og inspirerende foredrag med Nikolaj Jacobsen.

Billetter kan bookes på lecture.dk