Skjern Håndbold var kampen igennem i teten og endte med at vinde 32-26 mod KIF Kolding, hvilket betyder, at KIF Kolding nu er sikret sidstepladsen i slutspilspuljen. Skjern kom godt fra start og fik hurtigt en komfortabel føring i kampen.

Efter bare seks minutter var Skjern foran med 6-1, og allerede efter fem minutter havde KIF brugt deres første timeout. Skjerns dominans fortsatte, og efter 12 minutter var stillingen 9-2 i deres favør. Dette førte til, at KIF Kolding forlangte en anden timeout for at forsøge at finde en løsning på deres modstanders effektive angreb.

Efte 17 minutters spil var stillingen 11-7 til Skjern, og det var nu Skjerns tur til at tage en timeout. Ved pausen var Skjern fortsat i teten med en føring på 18-13.

I anden halvleg forsøgte KIF Kolding at hente ind på Skjerns føring, men Skjern holdt stand og udbyggede deres forspring. Efter 46 minutters spil var stillingen 27-21 til Skjern.

Da slutfløjtet lød, havde Skjern sejret med 32-26, og KIF Kolding måtte tage til takke med endnu et nederlag. Med dette resultat er KIF Kolding nu sikret sidstepladsen i slutspilspuljen.

KIF Kolding møder i deres sidste slutspilskamp Ribe-Esbjerg hjemme i Sydbank Arena. Uanset udfaldet af dette opgør vil KIF Kolding ende sidst i slutspilspuljen. Selvom slutspilspuljen ikke er gået som håbet for KIF Kolding, er der stadig mulighed for at afslutte sæsonen med en sejr i den sidste kamp og dermed få et positivt punktum på en ellers skuffende slutspilskampagne.