KIF Kolding og Skjern Håndbold spillede onsdag aften deres første kamp i slutspillet i håndboldligaen. Kampen, der blev spillet i Kolding, endte uafgjort 24-24, efter begge hold havde chancen for at score til sidst, men ikke formåede at få bolden i mål.

Kampen var tæt fra start til slut, og begge hold leverede en god præstation på banen. KIF Kolding kom bedst fra start og førte 4-2 efter seks minutters spil. Skjern Håndbold fik dog hurtigt rettet op på det og kæmpede sig tilbage i kampen.

Ved pausen stod der 12-11 til KIF Kolding, men Skjern Håndbold kom godt ud til anden halvleg og fik udlignet til 13-13 efter få minutters spil. Herefter fulgte en række tætte dueller, og ingen af holdene kunne trække fra.

Ved stillingen 22-19 til KIF Kolding i det 49. minut, så det ud til at Kolding-holdet var på vej til at trække fra. Men Skjern Håndbold formåede at komme tilbage og udligne til 22-22 i det 53. minut.

De sidste minutter af kampen var intense, og begge hold havde mulighed for at score til sidst. Men det lykkedes ikke, og kampen endte uafgjort 24-24.

Begge hold kan tage positive ting med fra kampen. KIF Kolding leverede en stærk præstation i starten af kampen, mens Skjern Håndbold viste god moral ved at kæmpe sig tilbage i kampen og sikre det ene point.