KIF Kolding har solgt deres talentfulde stregspiller, Steven Plucnar, til en endnu ikke offentliggjort europæisk topklub. Selvom KIF Kolding ikke ønsker at bekræfte, hvilken klub der er tale om, peger alt i retning af tyske Rhein-Neckar Löwen, som forventes at offentliggøre stregspillerens skifte inden for nærmeste fremtid.

Rygterne svirrer om, at det er stregspilleren Jonas Tidemand, der i øjeblikket spiller for portugisiske Sporting Lissabon, som vil afløse Plucnar i KIF Kolding.

Steven Plucnar takker KIF Kolding for hans tid i klubben og udtaler:

– Tiden i KIF har helt klart udviklet mig. Niveauet i den danske liga er højere, og i Danmark tillader man en mere fysisk spillestil, hvilket passer mig godt. Så jeg synes selv jeg er blevet bedre, og så har jeg spillet på et KIF-hold, hvor vi i denne sæson har været en rigtig god enhed. Det er også én af grundene til, at vi har rykket os markant rent sportsligt.

Christian Hjermind, KIF Koldings repræsentant, udtaler stolt:

– Som klub er vi stolte af at have været med til at udvikle en spiller som Steven, som får mulighed for at komme til at spille i én af Europas store ligaer. Det fortæller også noget om, at det arbejde vi har gang i, i KIF Kolding vækker interesse ude i Europa. Det i forening med KIF Koldings historie gør, at der altid vil være ekstra fokus på vores spillere.