KIF Kolding styrker truppen med stregspiller Jonas Tidemand, der har underskrevet en treårig kontrakt med den danske håndboldklub. 28-årige Tidemand, der kommer fra Sporting CP til sommer, har tidligere optrådt for Ribe-Esbjerg HH og Skjern Håndbold, inden han i 2021 rykkede til Portugal.

KIF Håndbold Elite A/S har udsendt en pressemeddelese, hvori cheftræner Kristian Kristensen udtalte sig om den nye signing.

– Jonas er en fremragende stregspiller med alsidige kompetencer både på og uden for banen. Vi har haft en god rekrutteringsproces, og vi glæder os til at implementere Jonas i vores meget kompetente gruppe, siger Kristensen.

Jonas Tidemand selv er begejstret for sit skifte til KIF Kolding og ser frem til at bidrage til holdets succes.

– Jeg har valgt KIF Kolding, fordi de er på vej tilbage som en del af toppen i dansk håndbold. Jeg regner med og glæder mig til at kunne bidrage til en i forvejen stærk trup, siger Tidemand.

Den erfarne stregspiller ser også frem til at bringe sin styrke og kampånd til holdet.

– Samtidig glæder jeg mig til at kunne bidrage med noget fight, hårdt forsvarsspil og samtidig til det offensive spil i form af blandt andet kontrafasen, udtaler han.

Jonas Tidemand er bevidst om den stigende opbakning i Kolding og glæder sig til at spille i Sydbank Arena.

– Jeg har fulgt med på sidelinjen, og man kan mærke den øgede opbakning i Kolding, så jeg ser frem til at spille i Sydbank Arena, afslutter han.