For tredje år kunne direktør for EventC, Ulrich Nicolaisen, byde velkommen til Fredericia Art festival. Festivalen dækker hele byen nu, og den har udviklet sig gevaldigt siden begyndelsen. Hele weekenden byder på muligheder for at opleve kunst og kultur rundt om i Fredericia.

Byrådsmedlemmer fra Fredericia Kommune, sponsorer og kunstnere blev takket fra scenen, hvor Nicolaisen præsenterede programmet. Han slog fast, at arrangørerne er meget glade for den opbakning, der er til Fredericia Art Festival. De store sponsorer er thansen, Audi Fredericia, Middelfart Sparekasse, Fredericia kommune, Fredericia Shippping og ADP. Disse virksomheder takkede Ulrich Nicolaisen særligt:

– I har gjort det muligt, at det er gratis at opleve festivalen hele weekenden. Vi har et lille hold omkring festivalen, og dem vil jeg godt takke.

Herefter bød Nicolaisen velkommen til Jacob Haugaard, det underholdte fra scenen. Et veloplagt publikum kunne få forsyninger inde i Eksercerhuset, hvor de mange kunstnere har udstillet. Huset var fyldt op med gæster, der småsnakkede og fik diverse forplejninger, mens de kunne gå rundt og se på masser af kunst.

LØRDAG DEN 11. NOVEMBER
10.00 Udstillingsstederne åbner
10.00-13.00 Maleren Qnud Caos afslutter sit gavlmaleri på Hotel Gammelhavnog udstiller selv på stedet
11.00 Kunstvandring i Kanalbyen m/ Uffe Steiner Jensen som guide. Mødested: Port House, Vendersgade 74
13.30 Foredrag i Eksercerhuset – Rejsehistorier betalt med Artmoney fortalt af kunstner Lars Kræmmer
14.00 Panoramabiografen viser filmen ”Pagten”
15.00 Kasper Eistrup kan mødes på Sct. Knuds Skole
16.00 Udstillingsstederne lukker


SØNDAG DEN 12. NOVEMBER
10.00 Udstillingsstederne åbner
13.00 Jørgen Steinicke fortæller om sin sidste nye bog ’Malende fruentimmere – kampen for anerkendelse’ i Rådhusets forhal
14.00 Panorama viser filmen ”Værk uden skaber”
16.00 Udstillingsstederne lukker

https://www.ibc.dk/fredericia-middelfart/uddannelser/hf-og-vuc/