I en dramatisk hændelse er fire personer nu blevet sigtet i forbindelse med optøjerne under fodboldkampen mellem Kolding og Esbjerg i 2. division. Kampen blev pludselig afblæst i overtiden, da Esbjergs fans begyndte at kaste romerlys ind på banen.

Da det blev klart, at Esbjerg ikke havde mulighed for at rykke op i NordicBet Ligaen, reagerede klubbens fans ved at bombardere banen med romerlys. Handlingen tvang dommeren til at afblæse kampen af hensyn til spillernes sikkerhed. På det tidspunkt stod Esbjerg foran med 2-1

Esbjerg havde brug for en sejr for at kunne rykke op, men dette krævede også en sejr fra Thisted over B93. Skuffelsen blandt fansene blev dog forværret, da det kom frem, at kampen mellem Thisted og B93 endte uafgjort 1-1.

Nyheden om resultatet fra Thisted-B93 kampen nåede Esbjergs fans, som reagerede ved at kaste romerlys ind på banen. Dette resulterede i fire sigtelser i forbindelse med optøjerne.

Optøjerne og kampens pludselige afbrydelse har skabt store bølger i dansk fodbold, og det er en begivenhed, der vil blive husket for den kaotiske afslutning. Indtil videre er det uklart, hvilke konsekvenser de fire sigtelser vil have for de involverede fans.