Fredericia Håndboldklubs startprogram til næste sæsons håndboldliga er programsat. Blandt andet venter der et gensyn med Aalborg og et lokalbrag i de første runder af sæsonen.

FHK endte med DM-sølv i den forgangne sæson, og nu er næste sæsons kampprogram i grundspillet på plads. Flere af runderne i indledningen af sæsonen er allerede programsat, ligesom sidste runde af grundspillet også ligger fast.

Det er sikkert, at FHK indleder sæsonen på udebane mod TTH Holstebro, men datoen for kampen er ikke sat. Sikkert er det dog, at kampen formentlig afvikles i uge 36. Til gengæld, hvis man skal tro Dansk Håndbolds program, er hjemmekampen mod Skjern fastlagt til den 15. september klokken 20:00.

Noget uvant vil FHK komme til at have tre hjemmekampe i træk i ligaen. Den efterfølgende kamp er sat til den 21. september klokken 16:00 mod Aalborg, mens der ugen efter, på en endnu ikke planlagt dato, venter et lokalbrag mod KIF Kolding.

En anden kamp, der er værd at notere sig, som ikke er programsat, er udekampen mod KIF Kolding. Det bliver den sidste kamp for FHK i 2024, og dermed kan året slutte af med et brag, når FHK omkring weekenden den 21.-22. december møder koldingenserne, som de ynder at kalde Taulov Syd.

Det er sikkert, at FHK slutter grundspillet af på udebane mod Skanderborg AGF på Fælleden i Skanderborg, hvor kampen er sat til at blive spillet den 12. april klokken 16:00.