FC Fredericia er med i toppen af NordicBet Ligaen, og det blev understreget ved at vinde lokalopgøret mod Kolding IF, men holdets træner, Michael Hansen, mener ikke at spillet har været til at være med helt oppe, hvor det er sjovt.

Jublen var stor. FC Fredericia fik kriget en sejr på 2-1 hjem, men det holdt hårdt. FC Fredericia blev sat under et stort tryk i overtiden.

– Til sidst danser bolden rundt i feltet, men altså vi spiller for 90 rigtig fine minutter på på den måde vi gerne ville og og blev også matchet til fulde af vores modstandere og kombineres igennem til de chancer vi kan og og får kridtet godt og selvfølgelig skaber Kolding også noget. Det er jo et rigtig fint hold i forhold til den del af spillet og de sidste otte minutter er det er et mirakel vi overlever. De havde store chancer har de nogen de rammer de ikke målet andre gange der står meter og godt placeret og griber ikke så så så vi vi fik kæmpet tingene hjemme til sidst og der er selvfølgelig nogle ting her vi vi lige mangler, men det var en en kamp med højt tempo hele vejen, siger Michael Hansen.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia

Det meste af kampen sad FC Fredericia på begivenhederne, dog manglede det sidste for at skabe de åbne chancer, udover målene.

– Ja, lige præcis, og Jeg synes også Vi er faktisk mange gange oppe omkring deres felt, uden det bliver Sådan noget uden vi får afslutninger på og Sådan noget, så vi egentlig indholdsmæssigt rigtig rigtig fint tilfreds i dag. Man ved også godt, at Vi skal blive bedre og og i dag der hang i en tynd tråd, men vi fik reddet den hjemme og og så så er det nemmere at komme hjem og øve videre, fordi vi ved godt at at at hvis vi skulle have holdt den her helt væk, så skulle vi have været foran med to men det var vi ikke gode nok til, og det kan vi. Vi kan bare kigge 4-5 dage tilbage, hvor Vi har rigtig meget at spille omkring modstandernes felt uden at skabe de store chancer det, fortæller Hansen.

Han kan nu kigge på tabellen ti kampe inde i sæsonen. Træneren plejer at sige, at han ikke kigger på den, men faktum er, at FC Fredericia er med i toppen.

– Vi er næsten 1/3 igennem sæsonen, så det er en rigtig fin start og ikke kun starte nu, men også lidt der videre så så Vi er.
Jeg synes faktisk ikke Vi har spillet til at lægge lægge nummer to eller tre. Jeg synes vi stadigvæk skal lægge nogle lag på for at være være rigtig gode, og det viser sådan en kamp som i dag også meget lige kamp. I Vendsyssel vinder vi 2, 0 over for en tre uger siden i en meget lige kamp, hvor vi lige så godt kunne have været bagud, så vi får kæmpet marginalerne til os og spillede dem til os og og derfor er jeg heller ikke så bekymret, når vi for eksempel spiller 0-0 sidste uge hjemme mod Helsingør, siger Michael Hansen.

https://crossbridge.dk/
https://crossbridge.dk/

I næste uge venter en travl uge for FC Fredericia med først en pokalkamp mod AaB tirsdag og siden en turneringskamp søndag mod Næstved.

– Vi kommer til at prioritere dem begge fuldt ud. Der er tre hele dage inden vi skal til AaB, og derefter fire hele dage inden Næstved kommer. Det er slet ikke som noget problem der i længden, siger Hansen.

Spørgsmålet bliver hvordan Michael Hansen kommer til at prioritere ressourcerne. Nogen kan være ramte efter Kolding-kampen eksempelvis Valdemar Birksø der udgik med en skade og det samme med Mikkel Wohlgemuth. Nu vil tiden vise, hvordan FC Fredericia komme til at stille op mandskabsmæssigt.