Sydøstjyllands Politi efterlyser vidner til to separate episoder af blotteri i Kolding. Begge episoder involverer en mand, der blotter sit lem foran forbipasserende kvinder.

Første episode fandt sted på Rylevej i Kolding onsdag morgen mellem kl. 07:10 og 07:12. En mand gik forbi en 79-årig kvindes hus og trak bukserne ned, hvorefter han blotter sit lem. Efter episoden fortsatte han videre. Gerningsmanden beskrives som værende omkring 25 år gammel, 175-185 cm høj, almindelig bygning, udenlandsk udseende og iført en mørk dunjakke.

Samme mand menes at have været forbi samme sted for omkring tre uger siden og begået en lignende handling. Den anden episode fandt sted på Søndergade omkring kl. 13:25. Her blev en kvinde udsat for en blotter, der var omkring 49 år gammel og iført en sort dunjakke.

Vicepolitiinspektør Mikkel Ross oplyser, at politiet ikke kan udelukke, at gerningsmanden kan virke retarderet. Hvis nogen har oplysninger om dette eller har set noget, opfordres de til at kontakte politiet.

Ingen er kommet til skade i forbindelse med episoderne, men politiet opfordrer vidner eller personer med viden om blotteren til at kontakte Sydøstjyllands Politi på telefonnummer 114.