Eva Kjer Hansen, tidligere minister og formand for Venstre i Kolding, har besluttet at trække sig helt tilbage fra politik ved udgangen af juni. Derfor har partiet nu gennemgået en omkonstituering og fundet nye medlemmer til at varetage hendes poster. Eva spillede en vigtig rolle i partiet, idet hun både var formand og en del af økonomiudvalget.

Gruppeformand Jakob Ville udtrykker sin tilfredshed med, hvordan hans gruppe har stået sammen omkring beslutningen, der førte til at blandt andet Ole Martensen blev valgt som formand for kulturen. Jakob beskriver Ole som en utrolig dygtig politiker, der har gjort det rigtig flot i sin rolle, og som var et naturligt valg til posten.

– For første gang nogensinde var gruppen helt enige om mit udspil. Da vi overvejede, hvem der skulle være formand for kulturen, faldt valget helt naturligt på Ole. Hans fremragende præstation og dygtighed i sin nuværende rolle på eget mandat gjorde ham til den perfekte kandidat for stillingen. Det var en beslutning, der føltes helt naturlig og indlysende for os alle, fortæller Jakob.

Birgitte Kragh, der har tidligere erfaring med økonomiudvalget, er også blevet valgt til at varetage netop en plads i økonomiudvalget.

– Hende og jeg har en god relation, der er blevet opbygget gennem vores tidligere samarbejde, hvor hun altid har imponeret mig med sin ekspertise og dedikation. Hendes hårde arbejde og fremragende præstation har gjort hende til en dygtig og pålidelig kollega, som jeg altid har haft stor tillid til. Jeg er glad for at have hende med, udtaler Ville.

Sammenholdet og samarbejdet i partiet blev understreget, da flere andre medlemmer tilbød at afstå deres plads, hvis den tidligere suppleant Niels Henning ville passe bedre på deres post.

– Jeg er virkelig begejstret for, hvor samarbejdsvillige mine kolleger har været. Alle har tilbudt at afgive deres position, hvis det betyder, at Niels Henning ville være bedst egnet til en bestemt post. Det viser en fantastisk grad af samarbejde og holdånd i vores gruppe, og jeg er stolt af at være en del af et sådant team. Vi har et fælles mål om at sikre, at alle får de bedst mulige opgaver, og det er utroligt givende at se, at alle er villige til at støtte hinanden på den måde, siger Jakob Ville.

Denne omkonstituering markerer en ny æra for Venstre i Kolding og viser, at partiet nærer et ønske om at fortsætte arbejdet og udviklingen i samarbejde og enighed.

Samtlige nye poster i Venstre Kolding:

(Eva) Fmd. Kultur Ole: Martensen
(Eva) Økonomiudvalget: Birgitte Kragh
(Eva) Bæredygtig vækst: Birgitte Kragh
(Birgitte) Social Bæredygtighed: Niels Henning
(Ole M) Bæredygtig vækst: Fmd. Yrsa
(Mads)Børne- og ud: Niels Henning
(Yrsa) Bæredygtig vækst: Mads

Kilde: Venstre Kolding