Flere gange i den seneste tid har en ung kvinde gennemgået et personligt helvede på en jernbanebro i Nr. Bjert ved Kolding. Som en skræmmende illustration af et desperat råb om hjælp har hun ikke mindre end fem gange stået på broen og været tæt på at springe ud på jernbanesporene.

Togene mellem Kolding og Fredericia har gentagne gange holdt stille på grund af denne uhyggelige situation. Passagererne har modtaget den samme besked over højttaleren: Der foregår politimæssigt arbejde på strækningen.

Vicepolitiinspektør Mikkel Ross fra Sydøstjyllands Politi oplyser til AVISEN, at kvinden hver gang er blevet overtalt til ikke at begå det uigenkaldelige skridt. Hun er blevet reddet fra kanten af afgrunden, men har siden vendt tilbage i en skræmmende gentagelse af den samme desperate handling.

Denne unge kvinde har flere gange været indlagt på en psykiatrisk afdeling i forbindelse med disse tragiske episoder. Dog synes det ikke at have bragt en permanent løsning på hendes krise, da hun efterfølgende har forsøgt selvmord igen.

– Det er ikke os, der styrer, hvornår hun kommer ind og ud. Hun er anbragt i Kolding. Vi håber, at der kommer styr på hende, da det er en ulykkelig situation, siger Ross.

Den seneste episode skete i onsdags. Politiet modtog en anmeldelse klokken 17:51 om, at kvinden endnu en gang var på broen.