Natten til søndag, omkring midnatstid, fandt et alvorligt færdselsuheld sted, der efterlod en ung mand død og flere andre i kritisk tilstand på Koldingvej i Vamdrup.

To biler kolliderede frontalt hvilket, og ifølge indledende rapporter var en 37-årig mand på vej fra sydlig retning, samtidig med at en anden bil med tre passagerer også nærmede sig fra nordlig retning. Uheldet resulterede i, at den 26-årige mand, der kørte bilen med passagererne, døde på stedet. Med ham i bilen var en 22-årig kvinde og en anden 26-årig mand. Begge blev efterfølgende kørt til nærmeste sygehus til yderligere undersøgelser og behandling. Deres tilstand er endnu ikke blevet offentliggjort.

Vagtchef Jesper Knudsen gav en kort pressebriefing om situationen tidligt søndag morgen. Han bekræftede, at der i skrivende stund stadig foregår undersøgelser på ulykkesstedet. “Vi er i gang med de nødvendige undersøgelser på stedet,” sagde Jesper Knudsen, og tilføjede “vi kommer ikke nogen konklusion nærmere om årsagen til færdselsuheldet på nuværende tidspunkt.”

Pårørende til den afdøde er blevet informeret.