DSB har meddelt, at der i øjeblikket er forstyrrelser i togtrafikken i Østjylland på grund af en signalfejl ved Skanderborg samt en sporskiftefejl mellem Skanderborg og Horsens. 

Banedanmark har sendt en vagt ud, som arbejder på at rette fejlen. Desværre er der endnu ikke nogen prognose for, hvornår fejlen vil være rettet.

Som følge af disse fejl, har DSB iværksat togbusser fra Skanderborg mod Fredericia. Disse busser oplever dog betydelige forsinkelser på grund af meget glatte veje, med forsinkelser på op til en time.

For passagerer, der benytter Togbusser, er det vigtigt at vide, hvor busserne holder. I Skanderborg holder Togbusserne på parkeringspladsen ved Museum Skanderborg. I Horsens vil busserne holde ved den nye rutebilstation, med opgang fra tunnelen. Ved Hedensted station holder busserne på den vestlige plads foran stationen, og i Vejle vil de holde på Danmarksgade, modsat stationens forhal. Børkop og Fredericia stationer har også busstoppesteder, henholdsvis foran stationen og på Banegårdsvej, modsat forhallen.

Det bemærkes, at på grund af de ufarbare veje, vil der ikke være nogen busbetjening til Brejning station.