To rækkehuse beliggende på Stagebjergvænget i Kolding blev i går natten til fredag centrum for en omfattende brand, der efterlod begge huse fuldstændig udbrændte.

Beredskabet modtog anmeldelsen om branden kl. 21.01. Det fremgår, at ilden først brød ud i det ene rækkehus, hvorefter det hurtigt bredte sig til rækkehuset ved siden af. Flammerne fik hurtigt overtaget og forvandlede rækkehusene til flammehav.

Brandvæsenet stod over for en langvarig og krævende opgave med at bekæmpe den branden i de to etagers rækkehuse, fortæller vagtchef Steffen Wolf.

Slukningsarbejdet varede i over to timer, og det blev først meddelt, at branden var slukket kl. 23.24. Trods meddelelsen om, at branden var under kontrol, blev brandfolkene ved stedet hele natten for at overvåge situationen og forhindre eventuelle genopblussen.

De to udbrændte rækkehuse skal nu undersøges for at fastslå årsagen til branden. Selvom den præcise årsag endnu er ukendt, har politiet på nuværende tidspunkt ingen mistanke om kriminelle handlinger.