Seks nationer er repræsenteret på Herrenes EHF EURO 2024 All-star Hold, hvor Tyskland og Danmark begge har to spillere blandt turneringens bedste otte.

Kun to spillere på All-star Holdet var en del af udvælgelsen ved et tidligere EM. Danske Mathias Gidsel modtager for anden gang i træk prisen som bedste højre back i turneringen, mens den tyske målmand Andreas Wolff var på All-star-holdet ved EHF EURO 2016 i Polen, da hans hold vandt deres sidste større titel.

Den franske stregspiller Ludovic Fabregas var en del af All-star Holdet ved de sidste to IHF Herre Verdensmesterskaber, men det er hans første All-star-udnævnelse ved et EM. Det samme gælder for Sveriges Hampus Wanne, som blev valgt som bedste venstre fløj ved verdensmesterskabet i 2021, men aldrig tidligere har været en del af et EHF EURO All-star Hold.

Martim Costa, turneringens topscorer før finalen med 54 mål, gør sin første optræden på All-star-holdet ved sit første EHF EURO turnering for Portugal. En anden spiller, som ikke er en del af finalen, er også på All-star Holdet: den østrigske højre fløj Robert Weber.

Holdet blev besluttet baseret på over 20.000 fanstemmer på Home of Handball appen og input fra EHF eksperter.

Turneringens MVP og topscorer vil blive annonceret efter finalen søndag den 28. januar.

Herrenes EHF EURO 2024 ALL-STAR HOLD

Målmand: Andreas Wolff, Tyskland

Venstre fløj: Hampus Wanne, Sverige

Venstre back: Martim Costa, Portugal

Midterback: Juri Knorr, Tyskland

Højre back: Mathias Gidsel, Danmark

Højre fløj: Robert Weber, Østrig

Stregspiller: Ludovic Fabregas, Frankrig

Forsvarsspiller: Magnus Saugstrup, Danmark