En skarp iagttagelse førte i går til opklaringen af flere sager om brugstyveri i Kolding. Anmeldelsen kom kl. 21.37 om et stjålet køretøj, der var blevet set på Værkstedsvej. Det var ejeren af den stjålne bil, som selv havde fundet den og anmeldt sagen.

– Da vores patrulje ankom til stedet, fandt de en BMW, som var blevet påsat tyske nummerplader. De tilhørte dog ikke bilen, og stelnummeret matchede det, anmelder havde oplyst, forklarer politikommisær Emil Jensen fra Sydøstjyllands Politi.

Videoovervågning på stedet viste en person, der forlod det stjålne køretøj og gik ind i en nærliggende garage. Her fandt politiet manden, sammen med endnu et brugstjålet køretøj, denne gang en Mercedes, dog uden nummerplader.

– Personen er nu blevet sigtet for brugstyveri, tilføjer Jensen.

Politikommisær Emil Jensen roser anmelders opmærksomhed og indsats:

– Rigtig godt arbejde af anmelder. Det er med til at sikre opklaringen af flere sager, det viser sig at den stjålne Mercedes stammer fra en sag i Sønderjylland. Bilen kommer nu tilbage til sin retmæssige ejer.

Under indsatsen traf politiet flere personer på stedet, og yderligere efterforskning er nu i gang. Den sigtede er en 21-årig mand.

– Vi arbejder fortsat med sagen for at klarlægge det fulde omfang og eventuelle yderligere relationer til de tilstedeværende personer, afslutter Jensen.