Politiet og Hjemmeværn leder i Varde by i dag og i morgen. Nye billeder offentliggøres

Syd- og Sønderjyllands Politi fortsætter i dag og i morgen indsatsen for at finde den forsvundne 26-årige Mads Ehmsen fra Varde, der sidst er set mandag den 23. januar klokken 23.30 i Varde.

Torsdag og fredag vil politiet i samarbejde med Hjemmeværnet lede efter Mads i Vardes midtby. Eftersøgningen begynder ved Storegade 19, hvor Mads Ehmsen sidst er set. Herfra søges der i et meget stort område, som deles op i zoner, der gennemgås en for en med hunde, hjemmeværnsfolk og betjente.

– Det er en stor opgave, som vi får hjælp af hjemmeværnet til at løse. Vi har søgt i området før, ligesom vi har søgt i og ved åen uden resultat. Vi undrer os over, at vi ikke kan finde Mads og fortsætter eftersøgningen i området. Borgerne skal derfor være forberedte på, at vi kan komme forbi for at undersøge haver, skure og andre mulige findesteder. Familien og venner er meget bekymrede og vi vil gøre alt, hvad vi kan for at finde Mads, siger vicepolitiinspektør Kent Brynilsen.

Efter aftale med de pårørende offentliggør politiet samtidig nye billeder af Mads Ehmsen, der et taget den dag, han forsvandt. Det sker i håb om, at flere borgere dermed vil kunne hjælpe med nye oplysninger. Samtidig opfordrer politiet alle borgere, der har privat overvågning og ikke har været i kontakt med politiet endnu, til at kontakte politiet, der vil hente materialet. Borgerne opfordres også til at tjekke deres haver og skure og holde øje, når de færdes i naturen.

Syd- og Sønderjyllands Politi vil være til stede med den mobile politistation på Skansen i Varde i forbindelse med eftersøgningen både torsdag og fredag. Alle er velkomne til at komme forbi.