I alt er ni personbiler blevet ramt af tyveri i Taulov og nærliggende områder.

En række bilindbrud har fundet sted i Taulov og nærliggende områder, hvilket har efterladt flere køretøjer med knuste ruder og, i nogle tilfælde, stjålne ejendele. De noterede indbrud på fredagens døgnrapport er sket på Vidtskuevej, Kolding Landevej, Askevænget, Bakkevej og Adelvej. I alt er der noteret ni indbrud på de pågældende veje.

I det ene tilfælde på Kolding Landevej, hvor det er sket på parkeringspladsen ved Hotel Kryb i Ly Kro, er der videoovervågning, der begrænser gerningstidsrummet ved den pågældende bil til at være mellem torsdag klokken 01:49 – 01:51. Vicepolitiinspektør, Mikkel Ross, siger man på videoovervågningen kan se en person i mørkt tøj. I de andre tilfælde er der ikke noget signalement.

I den seneste tid har der været en række indbrud i personbiler i både Kolding og Fredericia. Der er dog ikke sammenhæng mellem indbruddene i de to byer.

– Det tyder på, at der er tale om forskellige gerningsmænd så det ikke er den samme i både Kolding og Fredericia, siger Ross.

Til gengæld vil Ross ikke udelukke, at der er tale om den samme gerningsmand ved de nylige indbrud i Taulov-området i Fredericia Kommune.