Det var en dag af jubel og anerkendelse, da Ronnie Dyhrberg-Andersen, butikschef hos Dagrofa Foodservice i Kolding, fejrede sit 25-års jubilæum den 19. juni. Med en stolt karriere, der har strakt sig over et kvart århundrede, blev det markeret som en bemærkelsesværdig begivenhed i virksomhedens historie.

Butikken på Marsvej 8, der fungerer som en fødevareleverandør til områdets restauranter, caféer, pizzarier og forsamlingshuse, var pyntet op til fest. Gæster og kollegaer strømmede ind for at fejre Ronnie Dyhrberg-Andersen og hædre hans betydelige bidrag til virksomheden og lokalsamfundet.

Dyhrberg-Andersen begyndte sin karriere i Dagrofa Foodservice i 1998, da han blev ansat i den lokale butik i Esbjerg med støtte fra kommunen. Han arbejdede dedikeret på forskellige ansvarsområder som øl/vand og frostvarer og blev hurtigt et uundværligt medlem af holdet.

Trods en kort afstikker til militæret som værnepligtig, har Dyhrberg-Andersen tilbragt det meste af sin karriere i Dagrofa, hvor han har klatret op ad karrierestigen, fra hans ydmyge start i Esbjerg til positionen som butikschef i Fredericia i 2021. Efter et kort ophold i Fredericia blev han udnævnt til butikschef i Kolding, hvor han har gjort en stor forskel lige siden.

– Jeg er dybt beæret og utrolig glad for at lede vores butik i Kolding. Hvis det udelukkende stod til mig, har jeg ingen intentioner om at forlade denne post foreløbigt, siger Dyhrberg-Andersen, og fortsætter:

– Vores forhold til kunderne er intenst personligt og tæt. Vi arbejder konstant på at skabe et unikt miljø, der transcenderer det konventionelle sælger-kunde forhold. Vi stræber efter at bygge ægte forbindelser, skabe tillid og gøre købsoplevelsen mere personlig og behagelig for vores kunder.

https://www.ibc.dk/fredericia-middelfart/uddannelser/hf-og-vuc/

For Dyhrberg-Andersen er det forholdet til kunderne og det kollegiale fællesskab, der har været nøglefaktorer i hans lange tjenestetid hos Dagrofa Foodservice.

– Vores kunder har altid været kernen i min motivation for at fortsætte, i hvad der nu er et kvart århundrede. Den interaktion og det tætte forhold, vi opbygger til dem, er noget helt særligt og har altid holdt mig engageret i mit arbejde. Men jeg må heller ikke undlade at nævne den fantastiske gruppe af kolleger, som jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med igennem årene. Vi har skabt en enestående atmosfære i Dagrofa, hvor vi prioriterer service og faglighed højt. Vi stræber altid efter at levere et højt serviceniveau og sætter en ære i at give vores kunder velinformerede og fagligt dygtige råd, hvilket jeg tror er en af nøglerne til vores succes, uddyber Ronnie.

Søren Martin Møller, salgschef butik Syd i Dagrofa Foodservice, udtaler, at Dyhrberg-Andersen har en kernefunktion i virksomheden.

– Ronnie er uden tvivl en central skikkelse i Dagrofa Foodservice. Han repræsenterer os med en integritet og professionalisme, der gør ham til en uundværlig ambassadør for vores brand. Han nyder en utrolig popularitet blandt både kunder, leverandører og kollegaer, og det er hans evne til konstant at opbygge og styrke disse relationer, der gør ham så vellidt. Ronnie møder hver dag med et smil på læben, positivt sind og en energi, der smitter af på alle omkring ham. Han er altid parat til at tage imod nye udfordringer og han nærmer sig hvert projekt med en entusiasme og drivkraft, der virkelig er en inspiration for os alle, udtaler han.

Møller bemærkede også, at det store antal deltagere i jubilæumsreceptionen understreger, hvor stærk og lokalt forankret repræsentant Dyhrberg-Andersen er for Dagrofa Foodservice. Med 25 år under bæltet, ser Dyhrberg-Andersen ud til at være parat til endnu mange år af dedikeret service til Dagrofa Foodservice og de kunder, han betjener.