Kommunaldirektør Thomas Boe har fået nyt job i det private og forlader Kolding Kommune efter godt 10 år.

Kolding Kommunes kommunaldirektør Thomas Boe har fået tilbudt et job som direktør / COO hos Arkil Holding og har takket ja til det. Han forlader sin stilling som kommunaldirektør ved udgangen af marts måned 2023.

”Det er med stor ærgrelse, at jeg har modtaget Thomas’ opsigelse, men jeg ønsker ham naturligvis tillykke med jobbet. Han har fået tilbudt en betydningsfuld stilling, hvor han kan fortsætte sin karriere, efter at han i over 10 år har arbejdet hårdt for udviklingen af Kolding Kommune. Og jeg kan kun være stolt af at sende vores dygtige kommunaldirektør godt videre. Så jeg ønsker ham alt det bedste fremover. I løbet af de næste par dage vil vi arbejde på at sikre, at den daglige drift kan køre videre, herunder også hvordan kommunaldirektørens opgaver bliver løst,” pointerer borgmester Knud Erik Langhoff.

Thomas Boe har været kommunaldirektør i Kolding Kommune siden 1. marts 2017. Inden da var han direktør i By- og Udviklingsforvaltningen, et job, han blev ansat til i august 2012.

”Når jeg rejser, vil jeg se tilbage på Kolding Kommune og den udvikling, der er sket gennem årene, med stolthed. En positiv udvikling kan kun lade sig gøre, når man er sammen om det. Og jeg har oplevet velvilje til at rykke på vigtige dagsordner, der har udviklet Kolding Kommune i en positiv retning. Derfor sender jeg også stor tak for samarbejdet til byrådet, til alle de ansatte i Kolding Kommune og til de rigtigt mange samarbejdspartnere såvel inden for som uden for kommunens grænser. Det har været en fornøjelse,” fastslår Thomas Boe.

Byrådet blev orienteret om Thomas Boes opsigelse på byrådsmødet tirsdag aften.

”Nu går der så en proces i gang for at få ansat hans efterfølger. Præcis hvornår den nye er på plads, kan vi ikke sige noget om lige nu og her,” siger Knud Erik Langhoff.