https://www.ibc.dk/fredericia-middelfart/uddannelser/hf-og-vuc/

I Venstres byrådsgruppe er der klar opbakning til Jakob Ville, der i dag allerede er gruppeformand for den ni mand store gruppe. Venstre i Kolding byråd har en tydelig leder i Jakob Ville, oplyser Venstres byrådsgruppe i en pressemeddelelse.

Jakob har stor ledelseserfaring både i jobbet som skoleleder, og som udvalgsformand for Plan- og Teknikudvalget, han er myreflittig i det politiske arbejde, og forventer meget af de andre i gruppen, det kan han tillade sig at gøre, fordi han er til rådighed med både sparring og inkluderende dialoger i gruppen, det spiller hele holdet endnu bedre.

– Jeg har tidligere vist interesse og det kommer næppe bag på mange, derfor er jeg blevet spurgt og har sagt at det ville jeg gerne lægge mandat til, hvis der var opbakning. Gruppen har så snakket sammen og er blevet enige, jeg fik det og vide i går og så blev det meldt ud her til morgen, fortæller Jakob Ville, til AVISEN.

Grunden til, at Venstre i Kolding har måtte søge en ny kandidat til borgmesterposten er, at den nu 58-årige Eva Kjer Hansen har besluttet at forlade politikken, for at tage et job i det private erhvervsliv som partner og seniorrådgiver hos Mangaard & Partners.

Foto: Frank Cilius