Efter Manchester Uniteds to nederlag i deres pre-season kampe, herunder en 2-3 kamp mod tyske Borussia Dortmund, udtrykker den danske midtbanespiller, Christian Eriksen, optimisme omkring klubbens fremtid med den nye spiller i klubben: Rasmus Højlund.

United har stadig to kampe tilbage, mod Lens på Old Trafford lørdag og Athletic Bilbao i Dublin søndag, før de starter deres Premier League-sæson mod Wolves på Old Trafford den 14. august. De håber på dette tidspunkt at have fuldført signeringen af Eriksens danske landsholdskammerat, Rasmus Højlund, fra Serie A-klubben Atalanta, en handel der potentielt kan løbe op i 72 millioner pund. Dette gør Højlund til den dyreste danske fodboldspiller nogensinde.

– Vi får ikke nok medieopmærksomhed i Danmark – det er derfor, folk uden for Danmark ikke ved nok (om Højlund), siger den tidligere Tottenham- og Inter Milan-spiller Eriksen til BBC Sport.

– Han er en flink fyr og en god spiller. Han har udviklet sig meget det sidste år fra da jeg først så ham på landsholdet. Nu er han en solid angriber.

– Jeg har ikke set mange kampe med Atalanta, men jeg kender deres spil, og han passede godt ind der. Jeg talte med ham sidste gang, vi var samlet med landsholdet. Selvfølgelig har jeg sagt en masse gode ting, men også sagt nogle dårlige ting, fortæller Eriksen i interviewet.

Rasmus Højlund startede sin karriere i F.C. København, før han spillede for Sturm Graz og Atalanta. Højlund har vist en bemærkelsesværdig evne til at score mål i hans tidligere klubber, hvilket har gjort ham til et eftertragtet emne for Manchester United.