Eleverne i sportsklasserne på Brændkjærskolen kan fremover indtage et restitutionsmåltid sponsoreret af Easyfood, når de kommer fra morgentræning to gange i ugen.

Gnaveboller. Det er betegnelsen på de lækre og smagfulde boller, som eleverne i sportsklasserne på Brændkjærskolen fremover kan tygge løs på, når de kommer fra morgentræning hver tirsdag og torsdag.

Det er bredt kendt, at efter et træningspas, har man brug for at indtage mad, og her kommer Easyfood ind i billedet.

Sammen med Kolding Talent har de nemlig indgået et samarbejde, hvor de sponsorerer fem forskellige varianter af gnavebollen; nemlig med spinat, kerner, ost, peberfrugt eller gulerod.

Det smarte er, at gnavebollerne er lavet på en måde, så de blot skal tøs op, og så er de klar til at blive spist, uden det er nødvendig med smør eller anden form for pålæg. På den måde er det nemt for eleverne at få et hurtigt restitutionsmåltid, inden de skal starte skoledagen efter deres morgentræning.

Easyfood plejer talenterne

Hos Easyfood er det ikke spor usædvanligt at støtte op om det lokale idrætsliv. De har nemlig sponsoreret upcoming talenter i mange år, og derfor gav samarbejdet med Kolding Talent rigtig god mening.Cat

– Vi ved, det kan være svært for unge talenter i særligt i de mindre sportsgrene at finde sponsorer, især i de mindre sportsgrene. Så det har vi været en del af i lang tid, da vi gerne støtter op om unge mennesker i fasen mellem talent og deres udfoldelse til rigtig gode resultater. Derfor passer vi perfekt sammen med Kolding Talent, og i dette konkrete tilfælde kunne vi være med til at gøre en forskel for eleverne i sportsklasserne med vores produkt, siger direktør for Easyfood, Flemming Paasch, og tilføjer, at virksomheden også med stolthed er sponsor på prisen Easyfood Årets Talent, som kåres hvert år i marts ved et stort awardshow – senest fik fodboldspiller Pernille Marie Sanvig prisen.

Glæde over erhvervslivets opbakning

Hos formand for Talentrådet i Kolding Kommune, Catharina Christoffersen, er der også stor glæde over samarbejdet med Easyfood.

– Vi er meget glade for, at erhvervslivet i Kolding støtter op om talentarbejdet i Kolding Talent. Vi ved, hvor vigtigt det er med korrekt kost, så det er endnu mere glædeligt, at vi helt konkret kan støtte op om den del med det flotte sponsorat fra Easyfood, siger hun