DSB har udsendt en ny opdatering angående forstyrrelserne i togtrafikken som følge af et skinnebrud ved Vamdrup. I opdateringen står, der at der ikke kører tog mellem Fredericia og Sønderborg ons

Tidligere tirsdag kom DSB med en opdatering om, at der var forlængede rejsetider og færre togmuligheder på disse ruter. InterCity-tog mellem Fredericia og Flensborg er fortsat i drift, men passagerer skal forvente forsinkelser på denne strækning. Desuden er alle InterCityLyn-tog mellem Fredericia og Sønderborg blevet aflyst onsdag.

For at imødekomme transportbehovet på strækningen Fredericia-Sønderborg, har DSB indsat togbusser. Disse busser kører mellem Tinglev og Sønderborg, og i modsat retning fra Sønderborg til Fredericia. Det er vigtigt at bemærke, at togbusserne mod Fredericia kun afsætter passagerer efter Kliplev.

Passagerer, der skal rejse til Kliplev, Gråsten eller Sønderborg, kan benytte en togbus fra Tinglev, som har forbindelse til toget, der kører mellem Fredericia og Flensburg.

I en ny opdatering har DSB informeret om, at togene mellem Fredericia og Sønderborg også vil være aflyst hele dagen onsdag den 10. januar. På denne dag vil togbusserne kun køre mellem Tinglev og Sønderborg, og der vil være forbindelse til tog i Tinglev, som kører mellem Flensburg og Fredericia.

Togbusserne fra Sønderborg vil køre efter ændrede tidsplaner, så de passer sammen med toget i Tinglev. DSB anbefaler alle rejsende at holde sig opdateret via deres hjemmeside og app for de nyeste informationer og ændringer i rejseplanerne.