Lavtrykkene fra Atlanten nærmer sig Danmark med deres milde og grå vejr. Men vær på vagt, for koldere vinde fra nord og øst vil lægge en dæmper på forårets begyndelse i de kommende uger.

Vintervejret: Mere grå end farverigt DMI’s seneste prognose viser, at vi kan forvente en kedelig og grå vinter de kommende uger. Dog kan, de, der holder ferie næste uge, være heldige og opleve noget tørt og stabilt vejr og måske endda noget sol. Men det bliver kun kortvarigt, da lavtryk snart erstatter det høje tryk.

Temperaturerne vil være normale for årstiden med dagtemperaturer mellem 4 til 9 grader og nattemperaturer mellem 1 til 5 grader. Også i uge 8 forventes det samme milde, grå og skyede vejr, måske med lidt højere temperaturer mellem 2 til 8 grader.

Med paraplyen i hånden kan vi forvente mellem 10 til 18 mm nedbør. Prognoserne for uge 9 er usikre, men sandsynligvis vil vi se lavtryk med regn, slud og måske endda sne.

Uge 10 og 11 ser ud til at bringe en opfriskende vind og vinterlig nedbør, men med mulighed for noget sol i slutningen. Så vi skal holde fast i håbet om en lidt lysere fremtid.