Middelfart Sparekasse har indgået en sponsoraftale om tøj til dommere i DanskHåndbold Syd.

Danske håndboldspillere er kendt for at begå sig i den absolutte verdenselite, men det er danske håndbolddommere også.

Derfor er Middelfart Sparekasse stolt over at have indgået en sponsoraftale med DanskHåndbold Syd, hvor vi i de kommende år sponsorerer dommertøjet.

De får deres skæld ud, håndbolddommerne, men uden dem var der ingen håndboldkampe, og hos Middelfart Sparekasse hylder vi til enhver tid dem, som gør noget for andre.

– Derfor er vi med, og samtidig ønsker vi at støtte op om håndbolden i vores markedsområde. Bredden er afgørende for at skabe eliten, og denne aftale harmonerer perfekt med Sparekassens fokus på fællesskaber, siger Henrik Troelsen, der er afdelingsdirektør hos Middelfart Sparekasse i Fredericia.

Der er indgået en flerårig aftale, som begge parter glæder sig til at aktivere.

– Vi vil gerne støtte og anerkende betydningen af håndbolddommerne i DanskHåndbold Syd, det gælder ikke blot som regelhåndhævere på banen, men lige så meget som afgørende aktører i at understøtte de fællesskaber, som findes i sporten på tværs af alder, køn og niveau, siger Heidi Flindt Knudsen, der er sponsoransvarlig hos Middelfart Sparekasse.

– Dommernes bidrag går jo ikke ubemærket hen, når bølgerne går højt på banen, men ofte spiller de en mere tilbagetrukket rolle, selvom spillet ikke ville kunne udfolde sig uden deres tilstedeværelse, tilføjer hun.