Et af landets største taxiselskaber, Dantaxi, udvider nu deres virksomhed til Kolding. Dette sker efter indgåelse af aftaler med flere lokale vognmænd i byen.

– Det er en stor glæde, at vi nu kan meddele, at vi har indgået aftaler med en række lokale taxivognmænd og officielt kan åbne for taxibestillinger i Kolding. Vi ser frem til at betjene byens borgere, fortæller kommercielle direktør Vibeke Wolfsberg.

Dantaxi er i dialog med endnu flere interesserede lokale vognmænd og virksomheder, der ønsker at skifte til Dantaxi som taxileverandør. Wolfsberg bemærker, at de allerede har mærket en stor interesse fra koldingenserne for at downloade deres app.

Selskabet ser Kolding som en vigtig del af deres tilstedeværelse i Trekantområdet og Syd- og Sønderjylland. Erfaringer fra andre byer som Esbjerg, Odense og Vejle viser, at øget konkurrence på taxiområdet gavner kunderne, da det bliver lettere at få fat i en taxi.

– Vi oplever stor interesse fra både lokale vognmænd og virksomheder, der ønsker at skifte til os som taxileverandør, samt fra koldingensere, der downloader vores app. Kolding er en vigtig brik i vores strategi for at styrke vores taxibrand i Trekantområdet og Syd- og Sønderjylland. Vores erfaringer fra byer som Esbjerg, Odense og Vejle viser, at øget konkurrence gavner kunderne, da det bliver lettere at få fat i en taxi i byer med flere taxiselskaber, fortæller Vibeke Wolfsberg.

De første 10 taxier fra Koldings nye taxiselskab er allerede indsat i drift, og yderligere 10 vil snart være at se på vejene. Disse taxier vil ligne selskabets øvrige 1900 vogne, der kører i store dele af landet.