https://www.ibc.dk/fredericia-middelfart/uddannelser/hf-og-vuc/

I Comwell Hotels går medarbejdere på arbejde hver dag for at gøre en forskel – en forskel for gæsterne og for hinanden. Et af de vigtigste fokusområder for arbejdskulturen i hotelkæden er at skabe et miljø, hvor der er plads til alle uden diskrimination. Comwell Kolding har netop høstet anerkendelse for et nærværende og imødekommende arbejdsmiljø fra Kolding Kommune med tildeling af prisen SammenomJOB 2023.

– Vi tror på, at diversitet i organisationen er med til at skabe et arbejdsmiljø med høj grad af videndeling, innovation og arbejdsglæde, som også er med til at udvikle vores forretning. Derfor ønsker vi at gøre vores arbejdsplads attraktiv for alle, der kan og vil, fortæller Mai-Britt Jensen, HR og Sustainability Direktør.

Det er derfor med ekstra stolthed, at Comwell Kolding har modtaget prisen SammenomJOB 2023 af Kolding Kommune. SammenomJOB er en pris, der uddeles til virksomheder, der fokuserer på bæredygtige jobs og mangfoldighed på arbejdsmarkedet – f.eks. ved at inkludere personer, der har brug for ekstra støtte.

– Det er en fantastisk andekendelse at modtage prisen. Der skal være plads til alle på arbejdsmarkedet. Det handler i bund og grund om at afstemme forventninger, ønsker og kompetencer. På det grundlag kan vi sætte de bedste rammer op for alle, så både Comwell og vores medarbejdere får det maksimale udbytte af hinanden, lyder det fra Anne-Beth Madsby, Hotelchef for Comwell Kolding, der understreger, at Comwell Kolding ikke ville have modtaget SammenomJOB-prisen uden den store dedikation fra alle hotellets medarbejdere.

– Jeg er beriget med en støttende og rummelig medarbejderstab, som altid tager godt imod alle typer af nye medarbejdere, slutter Anne-Beth Madsby.

Comwell Hotels har ambitiøse mål på området for medarbejdernes trivsel og personlig og faglige udvikling på tværs af alder, køn, kompetencer og nationalitet. Det inkluderer også, at der er plads til medarbejdere i deltidsstillinger samt medarbejdere, der på forskellige vilkår er ansat i en fleksjobordning.

Comwell Hotels indgik desuden et partnerskab med Solsikkeprogrammet i 2023 for at skabe tryghed for gæster og medarbejdere med usynlige handicaps. Det betyder også, at alle medarbejdere i Comwell er trænet i at møde en gæst, der bærer Solsikken.