Mandag den 11. april 2023 klokken 23:58 blev der begået et indbrud hos Dagrofa på Marsvej i Kolding. Ifølge politiets oplysninger er det sket ved at opbryde en hængelås, der låste lageret med pantflasker. Gerningsmanden eller gerningsmændene har dermed fået adgang til lageret og stjålet pantflasker.

Det er endnu uklart, hvor mange pantflasker der er stjålet, og hvad værdien af dem er. Politiet oplyser dog, at de vil gennemgå videoovervågning fra stedet for at forsøge at identificere gerningsmanden eller gerningsmændene.

Indbrud i virksomheder og butikker kan have store konsekvenser, både økonomisk og for den daglige drift. Derfor opfordrer politiet til, at man tager forholdsregler for at sikre virksomheder og butikker bedst muligt mod indbrud.

Politiet opfordrer også til, at man holder øje med mistænkelig aktivitet i nabolaget og straks anmelder det til politiet. Sammen kan man være med til at forhindre kriminalitet og skabe mere tryghed i lokalområdet.

Hvis man har oplysninger om indbruddet hos Dagrofa på Marsvej i Kolding, opfordres man til at kontakte politiet på telefonnummer 114.