På Thurøvænget i Skærbæk, blev en ældre kvinde på 90 år fredag udsat for et bedrageri. Den ældre kvinde troede i god tro, at hun var i kontakt med sin bank, da hun blev instrueret til at udlevere sit kreditkort samt dertilhørende oplysninger. Dette skulle efter sigende være en del af en rutinemæssig proces.

En person, som præsenterede sig for at hente kortet, ankom til kvindens adresse. Hun beskrev ham her som en ung mand, omtrent 20 år gammel, med et uhygiejnisk udseende og bleg. Vagtchef Steffen Wolf fra Sydøstjyllands Politi understreger dertil vigtigheden af at være kritisk og beskytte personlige oplysninger.

– Det er afgørende, at man ikke udleverer personlige oplysninger eller bankoplysninger til personer, man ikke kender eller stoler på, siger Steffen Wolf.

Han gentog tidligere advarsler, som også kom tidligt i februar måned fra hans kollega, vagtchef Mads Flansmose, om aldrig at udlevere kritiske oplysninger til ukendte parter.

Senere på dagen, blev der trukket penge fra kvindens kort. Her blev der først trukket 6000 kroner i Kolding Kommune ved Jyske Bank, og senere blev yderligere 2000 kroner trukket, denne gang ved Sydbank.