Anklagemyndigheden ved Syd- og Sønderjyllands Politi har rejst tiltale mod en 24-årig mand fra Vejen Kommune for 65 forhold begået mod 27 piger primært under 15 år.

Manden er tiltalt for voldtægt eller voldtægtsforsøg af syv af pigerne samt samleje med børn under 15 år, herunder ved brug af fysisk eller psykisk overmagt, tvang eller trusler. Derudover er den 24-årige tiltalt for blufærdighedskrænkelse, ulovlig tvang, besiddelse af seksuelt materiale af personer under 15 år og et tilfælde af uberettiget videregivelse af billeder, samt to tilfælde af trusler.

Den 24-årige er tiltalt for at have kontaktet de forurettede gennem sociale medier og udsat pigerne for ulovlig tvang og krænkelser ved at få dem til at sende ham nøgenbilleder og videoer. Manden er mødtes eller har aftalt at mødes med nogle af pigerne og er tiltalt for at have udsat dem for voldtægt, forsøg på voldtægt eller samleje med børn under 15 år ved brug af fysisk eller psykisk overmagt, tvang eller trusler. De forurettede kommer fra det meste af landet.

De 65 forhold har fundet sted fra 2014 til manden blev anholdt af Syd- og Sønderjyllands Politi på sin bopæl i Vejen Kommune den 25. april 2022. Den 24-årige har siddet varetægtsfængslet siden.

Der er afsat 28 dage ved Retten i Esbjerg til behandling af sagen som en nævningesag. Opstart er den 4. marts 2024 og sidste retsdag er berammet til den 13. juni 2024.