Sydøstjyllands Politi og brandvæsenet rykkede fredag aften kl. 18.41 ud til en større brand i en ejendom på Christian 10 Gade i Kolding. Branden var opstået i kælderen, og omfanget af flammerne og den kraftige røgudvikling førte til, at politiet valgte at evakuere samtlige beboere i ejendommen.

Ifølge vagtchef Jesper Knudsen fra Kolding Politi er årsagen til branden endnu ikke kendt, og derfor vil brandstedet skulle undersøges nærmere.

“Branden har haft et sådan omfang, at vi skal sikre stabiliteten i ejendommen, særligt i kælderen, før vi kan gå i gang med de tekniske undersøgelser,” udtaler vagtchef fra Sydøstjyllands Politi Jesper Knudsen.

Der er for nuværende ingen anholdte i forbindelse med branden, og det er endnu uvist, om branden er påsat eller opstået ved en fejl.

En beboer er blevet bragt til sygehuset med ambulance og tilset for røgforgiftning, men der er ikke meldt om yderligere skader på personer.

Lørdag formiddag omkring kl. 10 blev ejendommen overdraget tilbage til beboerne. Der er i alt tale om 36 lejligheder, der blev evakueret på grund af branden.