Holger Rune afslutter samarbejdet med Patrick Mouratoglou, selvom de oprindeligt havde planlagt at fortsætte indtil sommeren. Den danske tennisstjerne og den anerkendte træner Patrick Mouratoglou går hver til sit, hvilket Mouratoglou afslører på Instagram.

Mouratoglou skriver, at deres mission er fuldført med succes, og at de har haft et utroligt seks måneders eventyr, der overgik deres oprindelige plan om at samarbejde i tre måneder. Han fortsætter med at udtrykke sin glæde over at have delt denne rejse med Rune og forsikrer, at han fortsat vil være en stor fan og følge med i hans karriere.

Holger Rune havde tidligere oplyst til Ritzau, at han ville samarbejde med Mouratoglou i grussæsonen op til French Open, men det forløb altså ikke som planlagt. Rune takker også Mouratoglou på Instagram og nævner, at det har været en fantastisk læringsproces for ham både på og udenfor banen, og at han vil tage alle rådene med sig videre.

Rune opnåede bemærkelsesværdige resultater i slutningen af 2022, efter han begyndte sit samarbejde med Mouratoglou. Hans største bedrift var at vinde Masters 1000-turneringen i Paris. Den 19-årige danske spiller har under hele forløbet bibeholdt sit samarbejde med sin mangeårige træner, Lars Christensen.