FC Fredericia spillede tirsdag en træningskamp på 2×35 minutter mod FC Midtjylland, som vandr 7-0.

FC Fredericia har på kort tid oplevet  markante nederlag mod topholdene  Superligaen. For det første led holdet et ydmygende 9-0 nederlag til Brøndby i fredags, og denne tirsdag fortsatte deres stime med et 7-0 nederlag mod FC Midtjylland på Ikast Stadion.

Begge nederlag var særligt bemærkelsesværdige på grund af fraværet af FC Fredericias to primære målmænd, Mattias Lamhauge og Frederik Mehder. Denne mangel på kerneforsvarere tvang holdet til at låne Mark Ugboh fra Holstebro (oprindeligt udlejet fra FCM til Holstebro) til fredagens kamp, og Oscar Hedvall til kampen på tirsdag.

I tirsdagens kamp var FC Fredericia allerede bagud 4-0 ved pausen, delvis på grund af Aral Simsirs to mål. FC Midtjylland fastholdt deres dominans i anden halvleg, og afsluttede kampen med en overbevisende 7-0 sejr.

Udover de to målmænd var FC Fredericia også uden nøglespillerne Jeppe Brinch, Patrick Egelund, og Adam Jakobsen, hvilket yderligere svækkede holdet.