Den canadiske verdensstjerne og Grammy-vinder Alanis Morissette bliver et af hovednavnene på Heartland 2025, hvor hun deler spotlightet med blandt andre verdensstjernen Justin Timberlake, når festivalen næste år afholdes på Egeskov Slot på Fyn.

Festivalen, der kombinerer musik, kunst, mad og samtaler, præsenterer dermed en af de mest ikoniske stemmer inden for alternativ rock, når Morissette indtager scenen for første gang i 2025.

Morissette, som har modtaget syv Grammyer for sine præstationer, herunder bedste rockalbum og bedste kvindelige rocksanger, er kendt for sit gennembrudsalbum Jagged Little Pill, der har solgt over 33 millioner eksemplarer verden over. Festivalgæster kan glæde sig til at opleve hits som Ironic og You Oughta Know live.

Festivaldirektør Ulrik Ørum-Petersen udtaler i en pressemeddelelse:

– Vi er utroligt stolte over at præsentere en af de mest markante stemmer inden for alternativ rock. Det bliver en helt særlig oplevelse at høre Alanis Morissette live på Heartland til sommer.

Morissette følges af en række andre markante navne, herunder Justin Timberlake, der tidligere på året blev annonceret som hovednavn. Festivalen vil også byde på optrædener fra det britiske punkband The The, den hollandsk-tyrkiske gruppe Altın Gün, samt den kvindelige kvartet Los Bitchos.

Af danske kunstnere kan publikum glæde sig til Jonah Blacksmith, Efterklang og Emma Sehested Høeg, blandt andre.

Festivalen, som finder sted fra 12. til 14. juni 2025, fortsætter med at skabe en mangfoldig oplevelse af både internationale og danske stjerner, der spænder over flere musikgenrer og kunstformer.

Billetsalget til den populære festival starter nu på onsdag d. 16. oktober klokken 10.00.