AC Horsens mødte Kolding IF på hjemmebane i Nordstern Arena, men det blev en skuffende aften for hjemmeholdet, der måtte se sig besejret med 0-1 efter en tidlig scoring af gæsterne.

Allerede i det syvende minut bragte Kolding sig foran, da højreback Sami Jalal sendte et skarpt indlæg fladt på tværs af feltet. AC Horsens-forsvaret formåede ikke at afværge situationen, og Paul Ngongo udnyttede muligheden til at score sit første ligamål i denne sæson. Ngongos mål skulle vise sig at blive kampens eneste.

Horsens forsøgte at komme tilbage i opgøret, men det lykkedes dem aldrig for alvor at true Koldings føring. Efter 56 minutter havde hjemmeholdet blot noteret sig for to skud, hvoraf ingen ramte inden for målrammen. På trods af at Horsens dominerede boldbesiddelsen i første halvleg, manglede de evnen til at skabe farlige chancer, hvilket gjorde det svært at komme tilbage i kampen.

Kolding IF formåede at holde føringen og kunne dermed rejse hjem med sæsonens anden sejr i bagagen, mens AC Horsens måtte skuffe sine fans med et nederlag på hjemmebane.