Aalborg Håndbold leverede en overbevisende præstation i slutspillets anden kamp, hvor de besejrede KIF Kolding med 33-28.

I første halvleg var kampen tæt, men Aalborg Håndbold formåede at tage føringen med 17-16 ved pausen. Holdet viste stor taktisk snilde og var i stand til at udnytte KIF Koldings svagheder.

Efter pausen fortsatte Aalborg med at sætte pres på modstanderen og øgede deres føring. Midtvejs i anden halvleg var Aalborg foran med 27-21, hvilket tydeligt viste deres dominans på banen.

Med sejren topper Aalborg nu slutspilspuljen med fem point. Skjern Håndbold følger lige i hælene på andenpladsen med fire point, mens både KIF Kolding og Ribe-Esbjerg HH må nøjes med ét point hver.

Aalborg Håndbolds sejr over KIF Kolding cementerer deres position som et af de førende hold i dansk håndbold.