I 2009 blev en tredjedel af alle landets småbørn passet i dagpleje, mens der kun var tale om hver sjette 10 år senere. Vuggestue eller dagpleje? Dette er et valg, som mange danske forældre skal træffe, inden arbejdet kalder dem tilbage fra barslen, og et valg, som i de senere år i højere grad er faldet ud til vuggestuens fordel.

Byrådskandidat Henrik Eriksen (V) og byrådsmedlem og regionrådskandidat, Pernelle Jensen (V) vil have gjort noget ved de faldende børnetal og ikke mindst dagplejeområdet, hvor de faldende tal er store.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer

Ove Nygaard
Ove Nygaard
11:04 - 15. maj 2021 11:04

Når jeg ser/hører dette indlæg om manglende børn, kommer jeg til at tænke på en tale, som Bertel Haarder, V, holdt i Folketinget, da han var undervisningsminister, og skulle svare på, hvad der kunne gøres ved det faldende børnetal i Folkeskolerne. “Da han fra Folketingets talerstol indledte med at sige: “Det må vi gøre noget ved….” brød alle ud i larmende latter, og “munterheden ville ingen ende tage, da han tilføjede: “hver på sit felt”!🤪Jo, vi kommer til at savne Bertel Haarder, denne ægte venstremand, når han forlader Folketinget ved det kommende valg. Og hvad har det med “det lokale venstre at gøre”? Jo, her føler jeg mig “hjemløs” ved det kommende valg til Byrådet og Regionsrådet den 16. november 2021, men så må man jo søge andre muligheder!